Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/508-760

Toner

PURITO Centella Green Level bőrnyugtató toner / 200 ml
(PURITO Centella Green Level Calming Toner)
PURITO Centella Green Level bőrnyugtató toner


ELŐNYEI:

• Egyszerű Centella Asiatica víz helyett a levélből forralással vonják ki a szükséges hatóanyagokat.
• A toner teljesen megfelel az EWG "Green Level" szintjének, ami érzékeny bőrre is alkalmassá teszi.
• Mentes a krémekben általánosan előforduló esetlegesen problémát okozó 20 összetevőtől és 26 ismert allergén anyagtól.
• A toner nem tartalmaz alkoholt, amelyet a frissítő érzés miatt szoktak a tonerekhez adni.
• Biztonságos termék, kizárólag 1-2-es szintű EWG összetevőkből áll, minden káros összetevőtől mentes, ami sok átlagos termékben megtalálható.


MIRE NYÚJT MEGOLDÁST?

száraz bőr / irritált bőr / gyulladt bőr


ÖSSZETEVŐK:

Water, Centella Asiatica Extract, Butylene Glycol), Pentylene Glycol. Dipropylene Glycol, 1,2- Hexanediol, Trehalose . Glycerin, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Laurate, Panthenol, Carbomer, Polyglyceryl-10 Myristate, Allantoin. Arginine, Portulaca Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin. Disodium EDTA, Citrus Aurantium Bergamia, Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil. Cananga Odorata Flower Oil, Rose Flower Oil, Limonene, Citronellol, Linalool


HASZNÁLAT:

Arctisztítás után egy kozmetikai korongra vigyük fel a tonert, majd töröljük át vele az arcot!

* TIPP:
Pakolásként is használható gyulladt területek kezelésére. Kozmetikai vattára/korongra vigyük fel a tonert, majd tegyük a problémás területre, s hagyjuk rajta öt percig. Ez alatt hűsíti a gyulladt részt, összehúzza a pórusokat és megszünteti a kényelmetlen érzést az arcbőrön.

PURITO Centella illatmentes toner / 200 ml
(PURITO Centella Unscented Toner)
PURITO Centella illatmentes toner


ELŐNYEI:

• A Centella Green Level toner illóolaj mentes változata, amely magában hordozza a Centella Asiatica minden előnyét, gazdagon hidratál, csökkenti az irritációkat és B5-provitaminnal védi a bőrt.
• Mentes a potenciálisan káros összetevőktől.
• A hialuronsavnál kisebb molekulaszerkezetű, így könnyebben behatol a bőrbe.
• Növeli a nedvességtartalmat, revitalizálja a bőr külső felületeit, puhábbá teszi és javítja a száraz bőr általános állapotát.
• Tökéletes hatóanyag az érzékeny bőr számára. Megnyugtatja és helyreállítja a fáradt bőrt, és erősíti a bőr természetes védőrétegét.
• Segít csökkenteni a bőrpírt és megnyugtatja az érzékeny bőrt.

MIRE NYÚJT MEGOLDÁST?
szuper érzékeny bőr / irritált bőr / fáradt bőr / bőrpír / sebes bőr / bőr barrier erősítés


ÖSSZETEVŐK:
Water, Centella Asiatica Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1, 2-Hexanediol, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Panthenol, Carbomer, Allantoin, Arginine, Portulaca Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA


HASZNÁLAT:
A megtisztított arcbőrre egyenletesen vigyük fel kézzel vagy egy vattakorong segítségével, elkerülve a szem és a száj környékét.

PURITO DermHA-3 folyadék / 200 ml
(PURITO DermHA-3 Liquid)
PURITO DermHA-3 folyadék


ELŐNYEI:

• Megemeli a bőr vízmegtartó képességét, növeli a bőr hidratáltsági szintjét.
• Erősíti a bőrt és nagy mennyiségű, bőséges folyadékot biztosít számára, hogy az visszanyerje rugalmasságát. A bőr elaszticitása nagymértékben javul, így a ráncok láthatósága is csökken.
• Apró molekulaméret jellemzi, így mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását. Visszaállítja a bőr optimális hidratáltsági szintjét, így a bőr élettelibb és egészségesebb megjelenésű lesz. A bőr megfelelő nedvesség szintjének beállitásával a ráncok is halványodnak, a hialuronsavnak hála pedig a bőrkép is simább lesz.
• Hidratáló és a bőr gyulladásos folyamatait gátló összetevői védik a bőrt.
• Támogatja a bőr vízmegtartó képességét, ezzel segít megakadályozni a túlzott nedvesség vesztést, így a bőr kiszáradását.
• Bőrbarrier erősítő, bőrkondicionáló Centella-kivonatokat is tartalmaz.

MIRE NYÚJT MEGOLDÁST?
rugalmatlan bőr / vízhiányos bőr / zsírosodásra hajlamos bőr / ráncos bőr / sérült bőr barrier


ÖSSZETEVŐK:

Water, Panthenol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate; Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycerin; Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol; Glyceryl Glucoside, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Disodium EDTA, Malachite Extract; Madecassoside; Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate.


HASZNÁLAT:

A tonert rögtön arctisztítás után használjuk, amikor a bőr még kissé nedves. Utána szérum és hidratáló krém javasolt, hogy megőrizze és a bőrbe zárd a nedvességet. Használhatjuk arcpermetként is. Ez esetben töltsük át a toner egy részét egy tiszta szórófejes üvegcsébe.

 

 

PURITO Centella Green Level All In One lapka / 70 db / 130 ml
(PURITO Centella Green Level All In One Mild Pad)
PURITO Centella Green Level All In One lapka


ELŐNYEI:

• Finom puha pamut anyaga irritáció-mentes ápolást tesz lehetővé, amellett hogy megfelelően sűrű rostokból áll, így kiválóan tárolja az esszenciát és adja át a bőrnek használatkor.
• Centella Asiatica növény-víz helyett 10% Centella Asiatica-kivonatot tartalmaz, mely a egyik legjobb minőségű bőrnyugtató kozmetikai összetevőnek számít.
• Frissítő érzetet nyújt, mesterséges illatanyagok nélkül.
• Egyszerű és kényelmes kiszerelés, könnyű tégellyel, mely hosszabb utakra is ideális.
• Biztonságos termék, mely csak EWG 1-2 Zöld besorolású összetevőket tartalmaz: ethanol (alkohol) és AHA mentes (a legtöbb toner lapkában ezek az összetevők megtalálhatóak)


MIRE NYÚJT MEGOLDÁST?

irritált bőr / aknés bőr


ÖSSZETEVŐK:

Water, Centella Asiatica Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Betaine Salicylate, Sodium Hyaluronate, Arginine, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Allantoin, Polyglyceryl-10 Laurate, Panthenol, Polyglyceryl-10, Myristate, Caprylyl Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid


HASZNÁLAT:

Arclemosó után, a toner helyett.
• Sminklemosóként: vegyünk ki egy lapkát a tégelyből a csipesz segítségével, és gyengéden töröljük át az arcot.
• ​Domborított oldal: Használjuk az egész arcon, főleg a T-zóna és az orcákon, ahol kissé tágabbak a pórusok és feles sebum keletkezik.
• Sima oldal: Használjuk az érzékenyebb bőrfelületeken, szem alatti részen, vagy a szemkörnyéki smink-maradványok eltávolítására.

* TIPP: Használhatjuk bőrnyugtató pakolásként is: tegyünk egy-egy lapkát a problémás bőrfelületre (pattanások, akne hegek) és hagyjuk hatni 10-15 percig.