Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/508-760

Bemutatkozás

A PURITO hivatalos magyarországi márkakereskedője, a NATUR-ALL Kft. bemutatja ezt a koreai céget, melyet 2013-ban alapítottak azzal a céllal, hogy egy jó összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai márkát hozzanak létre, így járulván hozzá a szépséghez és a boldog élethez.

PURITO BRAND


A PURITO BRAND

A PURITO egy teljesen természetes, környezetbarát és bőrbarát márka, amely hatékony, tartós és látható eredményeket kíván elérni a bőrön. A PURITO egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és különösen a fiatalabb K-beauty szerelmesei körében van jelen. Alapítói korábban a kultikus COSRX K-Beauty márkával dolgoztak együtt.

A PURITO szó a Purify és a To kombinációja. A "Purify" a természetes összetevőkre utal, amelyekkel biztonságos formuláik készülnek. A "To" az alapokhoz való visszatérést jelenti.  A PURITO a gyors és látványos, ám múlandó kezelések helyett a lassabb folyamatú, de tartós hatásra és az alapokra, vagyis a bőr saját védőrétegének helyreállítására koncentrál. 

Az EWG-tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket használva büszkék biztonságos, vegán, rendkívül funkcionális és környezetbarát összetételükre, amely még az érzékeny bőrűek számára is tökéletes.

KÖRNYEZETBARÁT

A PURITO arra összpontosít, hogy környezetbarát, újrahasznosítható csomagolást használjon, amikor csak lehetséges. Kerüli a túlzott csomagolást, és nyereségének egy részét a Koreai Környezetvédelmi Mozgalom Szövetségének adományozza.

100% CRUELTY FREE BŐRÁPOLÁS

A PURITO 100%-ban "Cruelty Free", nem végeznek állatkísérleteket.