Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/508-760

Blog

Foltok ellen

Foltok ellen

Foltos bőr alatt tulajdonképpen hiperpigmentált bőrt, vagy pigmentfoltokat értünk. Akkor keletkeznek, ha a bőr melanin termelése túlzottan megnövekszik. Több típusa is létezik: lehetnek pattanások után maradt barnás elszíneződések, napsugárzás okozta ún. napfoltok vagy öregségi foltok, illetve a hormonháztartás által is befolyásolt májfoltok. Hogy megszabaduljunk a barna foltoktól, az első és legfontosabb teendő a napi fényvédelem, hiszen meg kell akadályozni az UV-sugarak bőrbe jutását, melyek a pigmentfoltok kiváltó okai lehetnek. A már meglévő foltokat bőrmegújító, hámlasztó készítményekkel, valamint a melanin termelést gátló hatóanyagokkal halványíthatjuk.


HÁMLASZTÓ 

PURITO AHA BHA hámlasztó folyadék

PURITO AHA BHA hámlasztó folyadék

Zsíros vagy kombinált bőrre, csodásan hidratálja és simítja bőrt. Bőrnyugtató fűzfakéreg kivonattal, továbbá AHA és BHA összetevőkkel, eltávolítja az elhalt hámsejteket, egyenletessé és élettelivé teszi a bőrt, visszaadva természetes ragyogását.

HASZNÁLAT: Vigyük fel a folyadékot a frissen megtisztított, száraz bőrre egy vattakorong segítségével! Ne mossuk le! Heti 3-5 alkalommal használjuk! Ügyeljünk, hogy szembe ne kerüljön! Felvitelkor enyhe, bizsergető érzés vagy minimális bőrpír tapasztalható. Este használjuk, nappali használat esetén széles spektrumú fényvédő javasolt és amennyire csak lehet, kerüljük a közvetlen napfényt!


 ESZENCIA 

 PURITO fermentált komplex 94 bőrfeltöltő eszencia PURITO Galacto Niacin 97 Power eszencia

 PURITO fermentált komplex 94 bőrfeltöltő eszencia

Eszencia, mely gátolja a foltok kialakulását, növeli a bőr rugalmasságát és ellenállóbbá teszi. A természetesen fermentált tápláló összetevői elérik a 94%-ot, melyek mélykezelést adnak a bőrnek..

HASZNÁLAT: Arctisztítás után egy vattapamacs segítségével töröljük át az arcot tonerrel, majd vigyünk fel egy kisebb mennyiségű eszenciát!


PURITO Galacto Niacin 97 Power eszencia

Fermentált galactimycest tartalmaz, telis-tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, élesztő peptidekkel. Mester a foltok eltüntetése és arcfeszesítés terén és látványosan javítja a bőr állapotát.

HASZNÁLAT: Arctisztítás után 1-2 pumpányi eszenciát vigyünk fel az arcra, és az ujjbegyekkel gyengéden paskoljuk be, hogy segítsük a felszívódását!


 SZÉRUM ÉS AMPULLA 

PURITO Centella illatmentes szérum PURITO Pure C vitaminos szérum PURITO Centella Green Level Buffet szérum

PURITO Centella illatmentes szérum

Tökéletes megoldás az extrém-érzékeny bőr megmentésére. Nincs benne illóolaj, így a szélsőségesen érzékeny, károsodott bőr is részesülhet a 49% Centella bőr-barrier erősítő hatásában.

HASZNÁLAT: Először tonerrel töröljük át az arcot, majd finoman vigyük fel a szérumot az arc egész területére!


PURITO Pure C vitaminos szérum

Csökkenti a pattanások után maradt hegeket és egyenletesebb bőrt eredményez.

HASZNÁLAT: Esténként, arctisztítás után esténként használjuk. A szem és száj környékén szemránckrém használata után a szérumból 1-2 pumpányit finoman vigyünk fel az arcra.


PURITO Centella Green Level Buffet szérum

A 49% Centella kivonat jótékonyan hat a kollagén termelésre és aktiválja a sejt szöveteket. Ettől a szérumtól minden szükséges tápanyagot megkaphat a bőr.

HASZNÁLAT: A tonerrel töröljük át az arcot, majd finoman vigyük fel a szérumot az arc egész területére!


HIDRATÁLÓ

PURITO Centella Green Level regeneráló krém       PURITO Vital 70 arckrém homoktövissel

PURITO Centella Green Level regeneráló krém

Bőrnyugtató és regeneráló krém, amely erősíti a bőr védőrétegét. 50% Centella Asiatica kivonat segít csökkenteni a bőrproblémákat és támogatja a bőr kollagén szintézisét.

HASZNÁLAT: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre!


PURITO Vital 70 arckrém homoktövissel

A vitaminos krém magas, 70% koncentrációjú homoktövis kivonata egyenletesebb bőrtónust ad, serkenti a bőrmegújulást és hidratálja a fakó bőrt.

HASZNÁLAT: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre!


 FÉNYVÉDŐ 

PURITO Daily Go-To fényvédő SPF50+/PA++++

PURITO Daily Go-To fényvédő SPF50+/PA++++

BHipoallergén összetétele hidratált, nem ragacsos finishű, és kivételesen széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet biztosít. Az illatmentes, könnyű állagú formula egyenletesen terül szét a bőrön, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér réteget a bőrön

HASZNÁLAT: 2-3 pumpányi arctisztító olajat a tenyérbe téve, finoman összedörzsölve, eloszlatva, közvetlenül a bőrre vigyük fel, finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcba! Egy kevés vizet csepegtetve a tenyérbe, átmasszírozva az arcot öblítsük le langyos vízzel! Sminklemosóként használva, a kettős lemosás második lépéseként befejezésképpen enyhén savas arclemosó használata javasolt.