Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/508-760

Blog

Fiatalító

Fiatalító

Az anti-aging, vagy fiatalító kozmetikumokban lévő hatóanyagok bizonyítottan gátolják a bőr öregedését vagy javítják a bőr tömörségét, elaszticitását. Az olyan sokoldalú anti-aging összetevők, mint a niacinamid vagy adenosine kiemelten segítik a bőrsejtek regenerálódását, sejtvédő és kollagén-termelés serkentő hatásúak, de önmagukban nem elegendőek a fiatalos, feszesebb bőr eléréséhez. Ha fiatalosabb bőrképet szeretnénk, válasszunk antioxidánsokkal teli, bőrmegújulást és kollagén-szintézist serkentő termékeket!


 TONER 

 PURITO Centella illatmentes toner

 PURITO Centella illatmentes toner

A Centella Green Level toner illóolaj mentes változata, amely magában hordozza a Centella Asiatica minden előnyét, gazdagon hidratál, csökkenti az irritációkat és B5-provitaminnal védi a bőrt.

HASZNÁLAT: A megtisztított arcbőrre egyenletesen vigyük fel kézzel vagy egy vattakorong segítségével, elkerülve a szem és a száj környékét!


  ESZENCIA 

PURITO fermentált komplex 94 bőrfeltöltő eszencia PURITO Galacto Niacin 97 Power eszencia

PURITO fermentált komplex 94 bőrfeltöltő eszencia

Eszencia, mely gátolja a foltok kialakulását, növeli a bőr rugalmasságát és ellenállóbbá teszi. A természetesen fermentált tápláló összetevői elérik a 94%-ot, melyek mélykezelést adnak a bőrnek.

HASZNÁLAT: Arctisztítás után egy vattapamacs segítségével töröljük át az arcot tonerrel, majd vigyünk fel egy kisebb mennyiségű eszenciát!


PURITO Galacto Niacin 97 Power eszencia

Fermentált galactimycest tartalmaz, telis-tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, élesztő peptidekkel. Mester a foltok eltüntetése és arcfeszesítés terén és látványosan javítja a bőr állapotát.

HASZNÁLAT: Arctisztítás után 1-2 pumpányi eszenciát vigyünk fel az arcra, és az ujjbegyekkel gyengéden paskoljuk be, hogy segítsük a felszívódását!


  SZÉRUM ÉS AMPULLA 

PURITO Pure C vitaminos szérum

PURITO Pure C vitaminos szérum

Csökkenti a pattanások után maradt hegeket és egyenletesebb bőrt eredményez.

HASZNÁLAT: Esténként, arctisztítás után esténként használjuk! A szem és száj környékén szemránckrém használata után a szérumból 1-2 pumpányit finoman vigyünk fel az arcra!


 ARCMASZK 

 PURITO Centella Green Level All In One lapka

 PURITO Centella Green Level All In One lapka

Ultra-könnyű all-in-one lapka. A 10% Centella kivonattal átitatott esszencia lapka ápolja, nyugtatja és hidratálja a bőrt.

HASZNÁLAT: Arclemosó után, a toner helyett. / Sminklemosóként: vegyünk ki egy lapkát a tégelyből a csipesz segítségével, és gyengéden töröljük át az arcot! / Domborított oldal: Használjuk az egész arcon, főleg a T-zóna és az orcákon, ahol kissé tágabbak a pórusok és feles sebum keletkezik! / Sima oldal: Használjuk az érzékenyebb bőrfelületeken, szem alatti részen, vagy a szemkörnyéki smink-maradványok eltávolítására!


 SZEMRÁNCKRÉM 

PURITO Centella illatmentes szemránckrém

 

 PURITO Centella illatmentes szemránckrém

Négyféle peptidet tartalmaz, melyek támogatják a bőr kollagén és elasztin szintézisét, növelve a bőr feszességét és tömörségét..

HASZNÁLAT: Arctisztítás és toner használat után vigyük fel a ráncos területre, beleértve a szem alatti részt is!


 HIDRATÁLÓ 

PURITO Dermide Cica Barrier éjszakai maszkPURITO Centella Green Level regeneráló krém  PURITO Centella illatmentes regeneráló krém PURITO BHA Dead Skin hidratáló gél   PURITO Vital 70 arckrém homoktövissel

PURITO Dermide Cica Barrier éjszakai maszk

A Centella-kivonat megnyugtatja az érzékeny bőrt, a ceramid, szkvalán, hialuronsav hármasa pedig tovább erősíti annak természetes védőrétegét, hogy a szép arcbőrről rohanó életvitel mellett se kelljen lemondani.

HASZNÁLAT: Minden este a szokásos arcápolási rutin utolsó lépéseként finoman vigyük fel a maszkot az arcra és egyenletesen oszlassuk el! Ne mossuk le, hagyni kell, hogy a maszk alvás közben beszívódjon a bőrbe! Azokon a napokon, amikor a bőr szélsőségesen száraznak vagy érzékenynek tűnik, 2-3 rétegben vigyük fel, hogy erősebb hidratálást biztosítson!


PURITO Centella Green Level regeneráló krém

Bőrnyugtató és regeneráló krém, amely erősíti a bőr védőrétegét. 50% Centella Asiatica kivonat segít csökkenteni a bőrproblémákat és támogatja a bőr kollagén szintézisét.

HASZNÁLAT: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre!!


 PURITO Centella illatmentes regeneráló krém

A Green Level bőrnyugtató és regeneráló krém illatmentes változata, melyben az 50% Centella Asiatica kivonat segít csökkenteni a bőrproblémákat, erősíti a bőr barriert és támogatja a bőr kollagén szintézisét.

HASZNÁLAT: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre egyenletesen, majd az ujjvégekkel finoman ütögessük a bőrbe, hogy megkönnyítsük a beszívódást!


PURITO BHA Dead Skin hidratáló gél

Eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusokban lerakódott különféle szennyeződéseket és faggyút is.

HASZNÁLAT: Este tisztítsuk meg az arcot tonerrel, után a kézfejre kinyomott gélt egyenletesen vigyük fel az arcra, a szemek és száj környékét elkerülve! Hetente maximum négy alkalommal használjuk!


 PURITO Vital 70 arckrém homoktövissel

A vitaminos krém magas, 70% koncentrációjú homoktövis kivonata egyenletesebb bőrtónust ad, serkenti a bőrmegújulást és hidratálja a fakó bőrt.

HASZNÁLAT: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre!


 FÉNYVÉDŐ 

PURITO Daily Go-To fényvédő SPF50+/PA++++

PURITO Daily Go-To fényvédő SPF50+/PA++++

BHipoallergén összetétele hidratált, nem ragacsos finishű, és kivételesen széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet biztosít. Az illatmentes, könnyű állagú formula egyenletesen terül szét a bőrön, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér réteget a bőrön

HASZNÁLAT: 2-3 pumpányi arctisztító olajat a tenyérbe téve, finoman összedörzsölve, eloszlatva, közvetlenül a bőrre vigyük fel, finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcba! Egy kevés vizet csepegtetve a tenyérbe, átmasszírozva az arcot öblítsük le langyos vízzel! Sminklemosóként használva, a kettős lemosás második lépéseként befejezésképpen enyhén savas arclemosó használata javasolt.


 SZETT 

PURITO Centella illatmentes mini szett

PURITO Centella illatmentes mini szett

Az illatmentes Centella termékvonal toner-szérum-krém hármasa az érzékeny bőr regenerálására és megnyugtatására.

HASZNÁLAT: Toner: A megtisztított arcbőrre vigyük fel egyenletesen a kéz vagy egy vattakorong segítségével, elkerülve a szem és a száj környékét! / Szérum: Tonerrel töröljük át az arcot, és finoman vigyük fel a szérumot az arc egész területére! / Arckrém: Arctisztítás, toner és szérum használata után vigyük fel a bőrre egyenletesen, majd az ujjvégekkel finoman ütögessük a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást!